Εκδηλώσεις

<< >>

Πρόσφατα νέα

1η πρόσκληση 2019 Δ.Ε.

15 Jan 2019

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 1/18-01-2019 ημέρα  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και  ώρα 18.30, με θέματα:

Διαβάστε τη συνέχεια →

Προκήρυξη Εξετάσεων για τη χορήγηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος

08 Jan 2019

Οι ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ, προκειμένου να λάβουν μέρος στις εν λόγω εξετάσεις, πρέπει να υποβάλλουν στο Τ.Ε.Ε./ΤΗ  αίτηση στην όποια θα αναγραφούν χειρόγραφα ΕΠΙΠΛΕΟΝ το εξεταστικό κέντ...

Διαβάστε τη συνέχεια →

28η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Ε.

24 Dec 2018

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 28/28-12-2018  ημέρα  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και  ώρα 19.00, με θέματα:

Διαβάστε τη συνέχεια →

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ EΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

13 Dec 2018

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Ιωάννης Β. Μήτσης και το Διοικητικό Συμβούλιο σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσίας σας, την Εκδήλωση – Ημερίδα ...

Διαβάστε τη συνέχεια →

ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΛΠΕ ΑΡΤΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ 7-9.12.2018

01 Dec 2018

Πρόγραμμα ενημερωτικών ημερίδων αναφορικά με το πρόγραμμα γεωφυσικών καταγραφών στη χερσαία περιοχή παραχώρησης Άρτας – Πρέβεζας από την εταιρεία «Ελληνικά Πετρέλαια Έρευνα και ...

Διαβάστε τη συνέχεια →

Ημερίδες

Ενημερωτική ημερίδα για το Εθνικό Κτηματολόγιο

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο σύλλογος των Διπλωματούχων Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών Ηπείρου και Λευκάδας στο πλαίσιο έναρξης των νέων Κτηματογραφήσεων θα διοργανώσει μια Ημερίδα  στις 15 Φεβρουαρίου του 2014.

12 Feb 2014
Διαβάστε τη συνέχεια →

Ημερίδα Στήριξης της Απασχόλησης Νέων Επιστημόνων

Η Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε., εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Νέοι Επιστήμονες Ηπείρου», στο πλαίσιο Υλοποίησης της Πράξης «Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης Νέων Επιστημόνων στην Ήπειρο, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Στήριξη της Απασχόλησης Νέων Επιστημόνων».

08 Nov 2013
Διαβάστε τη συνέχεια →

Ενημερωτική ημερίδα για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας  και Κλιματικής Αλλαγής, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα - Ηπείρου σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνουν.

31 Oct 2013
Διαβάστε τη συνέχεια →

Πρωτοβουλία Build Up Skills

Οι συνεργάτες της πρωτοβουλίας Build Up Skills για την Ελλάδα, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Εσπερίδα ενημέρωσης για την «Ενίσχυση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού στον κατασκευαστικό τομέα σε θέματα Ενεργειακής Αποδοτικότητας και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας»  την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ (Αραβαντινού 6-8, Ιωάννινα).

14 Oct 2013
Διαβάστε τη συνέχεια →

Πρόσκληση στο Αναπτυξιακό Συμπόσιο

Ο Πρόεδρος κ. Στέργιος Μπαμπανάσης και τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος Μεσογειακών Μελετών και o Διευθυντής της Αντιπροσωπείας του Ιδρύματος Friedrich Ebert κ. Χρήστος Κατσιούλης έχουν την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν στο Αναπτυξιακό Συμπόσιο.

12 Jun 2013
Διαβάστε τη συνέχεια →