Νέα

Όλα τα Νέα

14η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης 2023

23 Ιουν 2023

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 14/27-06-2023 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19:30.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τον προς κατάρτιση Πίνακα Πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων για το έτος 2024

14 Ιουν 2023

Κατόπιν σχετικού εγγράφου του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων καλούνται οι συνάδελφοι - μέλη του ΤΕΕ/ Τμήματος Ηπείρου με έδρα τα Ιωάννινα, οι οποίοι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στον προς κατάρτιση Πίνακα Πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων για το έτος 2024, να υποβάλουν την Αίτηση και Υπεύθυνη Δήλωση με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 σύμφωνα με την παρ.1 άρθρου 1 του Β.Δ. 566/1968 (ΦΕΚ 189 Α) και άρθρο 5 Ν.4624/2019(ΦΕΚ 137 Α).

13η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης 2023

8 Ιουν 2023

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 13/13-06-2023 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19:30.

12η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης 2023

25 Μαΐ 2023

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 12/29-05-2023 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19:30.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ημερίδα για την ανάδειξη, προστασία και ανάπτυξη ιστορικών τόπων: Η περίπτωση του Σουλίου

22 Μαΐ 2023

Δείτε το βίντεο από την ημερίδα για την ανάδειξη, προστασία και ανάπτυξη ιστορικών τόπων: Η περίπτωση του Σουλίου.

Ημερίδα για προγράμματα Εξοικονομώ

22 Μαΐ 2023

Δείτε το βίντεο από την ημερίδα για τις Ενεργειακές Υπηρεσίες και τις Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης ως εργαλεία για την υλοποίηση και χρηματοδότηση έργων εξοικονόμησης ενέργειας.

1η πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Αντιπροσωπείας 2023

18 Μαΐ 2023

Καλείστε στην τακτική συνεδρίαση του έτους 2023 της Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού Τμήματος  Ηπείρου του Τ.Ε.Ε., που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαίου 2023 και ώρα 16:00, στα Ιωάννινα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τ.Ε.Ε. / Τ.Η.