Νέα

Όλα τα Νέα

Απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με το Ηλεκτρονικό Μητρώο Ελεγκτών Δόμησης

27 Αυγ 2018

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΦΕΚ 3584 B/23.08.2018) με θέμα «Ηλεκτρονικό Μητρώο Ελεγκτών Δόμησης», με την οποία καθορίζονται: α) το περιεχόμενο του Ηλεκτρονικού Μητρώου Ελεγκτών Δόμησης, β) η διαδικασία εγγραφής σε αυτό, γ) η διαδικασίας τήρησής του και δ) κάθε άλλο ζητήμα σχετικό με τα ανωτέρω. Το νέο Μητρώο εφαρμόζεται από 15 Οκτωβρίου 2018.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τον προς κατάρτιση Πίνακα Πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων για το έτος 2019

27 Αυγ 2018

Κατόπιν σχετικού εγγράφου του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων καλούνται οι συνάδελφοι - μέλη του ΤΕΕ/ Τμήματος Ηπείρου, οι οποίοι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στον προς κατάρτιση Πίνακα Πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων για το έτος 2019, να υποβάλουν την Αίτηση και Υπεύθυνη Δήλωση με καταληκτική ημερομηνία την 30 Σεπτεμβρίου 2018 (παρ.1 άρθρου 1 του Β.Δ. 566/1968 (ΦΕΚ 189 Α )).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόγραμμα Ανοικτών Εκδηλώσεων του Εργαστηρίου Πέτρινης Δόμησης κοντά στο γεφύρι της Πλάκας στον Άραχθο.

14 Αυγ 2018

Το Μπουλούκι στο Γεφύρι είναι ένα 12ήμερο εργαστήριο για την πέτρινη δόμηση, που θα πραγματοποιηθεί σε χώρο κοντά στο γεφύρι της Πλάκας στα Τζουμέρκα της Ηπείρου, μεταξύ 20 και 31 Αυγούστου 2018.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με τις διαδικασίες ηλεκτρονικής υποβολής, έλεγχου και έκδοσης των διοικητικών πράξεων του άρθρου 29 του ν.4495/2017

9 Αυγ 2018

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΦΕΚ B'3136/31.07.2018) με θέμα: Διαδικασίες ηλεκτρονικής υποβολής, έλεγχου και έκδοσης των διοικητικών πράξεων του άρθρου 29 του ν.4495/2017 και καθορισμός ηλεκτρονικών  υπηρεσιών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 33 του ν.4495/2017.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την ανάδειξη των εκπροσώπων του ΤΕΕ/ΤΗ σε Επιτροπή διαγωνισμού

6 Αυγ 2018

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την ανάδειξη των εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωτή του) του ΤΕΕ/ΤΗ σε Επιτροπή διαγωνισμού του έργου «Επέκταση των εγκαταστάσεων ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων Βλαχέρνας» του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Πεδινής και Ημιορεινής Περιοχής Νομού Άρτας.

6 Αυγ 2018

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την ανάδειξη των εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωτή του) του ΤΕΕ/ΤΗ σε Επιτροπή διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της μελέτης: «Μελέτες ωρίμανσης του έργου Αξιοποίηση του παλαιού ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ στην Άρτα» της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αρταίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την ανάδειξη των εκπροσώπων ΤΕΕ/ΤΗ έργου «Αποπεράτωση οδικού δικτύου Ζωτικού Μπεστιάς» της Περιφέρειας Ηπείρου

2 Αυγ 2018

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την ανάδειξη των εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωτή του) του ΤΕΕ/ΤΗ σε Επιτροπή διαγωνισμού του έργου «Αποπεράτωση οδικού δικτύου Ζωτικού Μπεστιάς» της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου.