2 Σεπ 2016 Μετακίνηση Διεύθυνσης Πολεοδομίας Ιωαννίνων

Κύριε Δήμαρχε, Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη αντίθεσή μας στην επικείμενη μετακίνηση της Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου σας, στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Κατσικάς και αυτό γιατί:

Η Διεύθυνση Πολεοδομίας υποστηρίζει πλέον όλο το Νομό Ιωαννίνων και συναλλάσσεται τόσο με το κοινό όσο και με τους συναδέλφους μηχανικούς.

Είναι σίγουρο ότι το σημερινό κτίριο στο οποίο στεγάζεται είναι ανεπαρκές, δυσλειτουργικό και δεν πληρεί τις προϋποθέσεις ενός  σύγχρονου  δημόσιου κτηρίου. Έχει αφεθεί στην τύχη του εδώ και πολλά χρόνια μιας και κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί ούτε για την συντήρησή του, ούτε για την λειτουργικότητά του.

Στην από 12-11-2014 συνάντησή μας στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΗ, σε συνάντηση με στελέχη των Υπηρεσιών Δόμησης των Δήμων της Περιφέρειας Ηπείρου και Λευκάδας είχαμε συζητήσει διεξοδικά όλα τα προβλήματα των υπηρεσιών Δόμησης, θέλοντας να συμβάλουμε ουσιαστικά στην ορθή λειτουργία τους. 

Η απόφαση για τη μεταστέγαση της υπηρεσίας, που μας ανακοινώθηκε ως ειλημμένη και μη αναστρέψιμη, τόσο από εσάς όσο και από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο σε συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Τμήματος, δε συμβάλει στην αντιμετώπιση των ουσιαστικών προβλημάτων της.

Θα θέλαμε να επανεξετάσετε τον χώρο μετακίνησης της Υπηρεσίας εντός της πόλης, προκειμένου να λυθούν περισσότερα προβλήματα και δυσλειτουργίες από αυτά που θα δημιουργηθούν.  

 

Για το ΤΕΕ/ΤΗ

Ο Αντιπρόεδρος

Λάμπρου Αλέξανδρος