Παρεμβάσεις

<< >>

Πρόσφατα νέα

12η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης 2021

21 Sep 2021

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 12/23-09-2021 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19:30, με θέματα:

Διαβάστε τη συνέχεια →

Εξετάσεις Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος

17 Sep 2021

Σας ενημερώνουμε για την προκήρυξη των εξετάσεων Χορήγησης Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος.

Διαβάστε τη συνέχεια →

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

10 Sep 2021

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος συμμετοχής στον προς κατάρτιση Πίνακα Πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων για το έτος 2022.

Διαβάστε τη συνέχεια →

11η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης 2021

07 Sep 2021

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 11/9-09-2021 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 20:00, με θέματα:

Διαβάστε τη συνέχεια →

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης

13 Aug 2021

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την ανάδειξη των εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωματικού του) του ΤΕΕ/ΤΗ σε Επιτροπή διαγωνισμού ανοιχτής διαδικασίας για την σύναψ...

Διαβάστε τη συνέχεια →

Προς τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου - Αώου & Πίνδου

Με το 1024/27-6-2012 έγγραφό μας ζητήσαμε να έχουμε αντίγραφα των μελετών που πληροφορηθήκαμε ότι έχει εκπονήσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου-Αώου και Πίνδου για μικρά Υδροηλεκτρικά έργα και Αιολικά Πάρκα, ώστε η Ομάδα Εργασίας που αποφασίσαμε την σύστασή της με έργο «Δυνατότητες  εκμετάλλευσης ενεργειακού Δυναμικού Ηπείρου για έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας» να τις λάβει υπ΄ όψη της .

Με το 463/9-7-2012 έγγραφό σας απαντήσατε ότι ο Φορέας μετά από απόφαση του Δ.Σ. του, δεν αποστέλλει καμία από τις μελέτες που έχουν συνταχθεί για λογαριασμό του σε οποιαδήποτε μορφή (έντυπη ή ηλεκτρονική) και σε κανέναν ενδιαφερόμενο και ότι  είναι στην διάθεσή μας για ανάγνωση και ενημέρωση στο Κέντρο Πληροφόρησης Ασπραγγέλων Δήμου Ζαγορίου.

Δεν σας κρύβω την έκπληξη και την δυσφορία εμού προσωπικά και των Μελών της Διοικούσας Επιτροπής στην οποία έθεσα υπόψη την απάντησή σας.

Προφανώς οι μελέτες που έχουν συνταχθεί για λογαριασμό του Φορέα Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών  Βίκου-Αώου και Πίνδου είναι έργο δικό σας και αυτό πρέπει να αναφέρεται σε κάθε περίπτωση. Αυτό όμως απέχει από την κατηγορηματική άρνησή σας να παράσχετε αντίγραφα σε ένα κρατικό φορέα όπως το Τ.Ε.Ε., σύμβουλο της πολιτείας, για την μελέτη και αξιοποίηση  όλων των διαθέσιμων στοιχείων. Οι μελέτες αυτές κατά την γνώμη μας αποτελούν το απόθεμα γνώσης της κοινωνίας και έχουν χρηματοδοτηθεί απ  αυτή για να συμβάλουν στην καθ’ οιονδήποτε τρόπο αξιοποίησή τους και όχι να παραμένουν δυσπρόσιτες σε κάποιες βιβλιοθήκες στείρα κείμενα, απόδειξη παρωχημένης ελιτίστικης ακαδημαϊκής νοοτροπίας και καλογερίστικου μυστικισμού του μεσαίωνα.

Θα ήμασταν ευτυχείς αν οι μελέτες και εργασίες του ΤΕΕ αξιοποιούνταν όχι μόνο από εσάς αλλά από κάθε ενδιαφερόμενο ώστε να διατυπώσει τις δικές του σκέψεις και προτάσεις.

Έτσι σας πληροφορούμε ότι κάθε μελέτη ή εργασία του ΤΕΕ είναι στην διάθεσή σας, και σε κάθε άλλον, σε έντυπη και, αν είναι διαθέσιμη, σε ηλεκτρονική μορφή.