27 Ιουλ 2017 Συστήματα αναγνώρισης προσόντων και πιστοποίησης Ενεργειακών Ελεγκτών. Μητρώο Ενεργειακών Ελεγκτών και Αρχείο Ενεργειακών Ελέγχων

Η Δ.Ε. του ΤΕΕ-ΤΗ ενημερώνει τα μέλη του Τμήματος ότι έχει δημοσιευτεί η απόφαση  με αριθ. οικ. 178679/4.7.2017 (ΦΕΚ Β΄ 2337/10.7.2017)  με θέμα: «Συστήματα αναγνώρισης προσόντων και πιστοποίησης Ενεργειακών Ελεγκτών. Μητρώο Ενεργειακών Ελεγκτών και Αρχείο Ενεργειακών Ελέγχων»

με την οποία καθορίζονται τα επαγγελματικά προσόντα των Ενεργειακών Ελεγκτών,  η κατάρτιση Μητρώου Ενεργειακών Ελεγκτών (άρθρο 10 του ν. 4342/2015), υπό τη μορφή ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων, η διαδικασία εγγραφής σε αυτό  καθως  και κάθε άλλο σχετικό με τα ανωτέρω.

Περαιτέρω πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας ( www.cres.gr  ) και στην ιστοσελίδα του  Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας ( https://www.buildingcert.gr  ).

Για διευκρινήσεις σχετικά με το Μητρώο Ενεργειακών Ελεγκτών και το Αρχείο Ενεργειακών Ελέγχων μπορείτε να απευθυνθείτε και στο Τμήμα Επιθεώρησης Ενέργειας της Επιθεώρησης Βορείου Ελλάδος του  Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας / Σώμα Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, Δόμησης, Ενέργειας & Μεταλλείων :
http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=229&language=el-GR
https://goo.gl/eBdmxF