8 Νοε 2017 3η Περίοδος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων ένταξης στην δράση του ΕΠΑνΕΚ "Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β Κύκλος)"

Ξεκίνησε στις 8.11.2017 η 3η περίοδος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων ένταξης στην δράση του ΕΠΑνΕΚ : "Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β Κύκλος) " με λήξη στις 13.12.2017

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) αποτελεί ένα από τα πέντε τομεακά επιχειρησιακά προγράμματα του ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014 -2020.

Η δράση "Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β Κύκλος) " του ΕΠΑνΕΚ στοχεύει στην υποστήριξη πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ανέργων, μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων, για την έναρξη/υποστήριξη της άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας συναφούς με την ειδικότητά τους σε αυτοτελή επαγγελματικό χώρο.

Δικαιούχοι της δράσης είναι Απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ ή ισότιμης σχολής Ελλάδος ή εξωτερικού (αναγνωρισμένη από το ΔΟΑΤΑΠ) ή κάτοχοι αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων, από  ΣΑΕΙ ή ΣΑΕΠ.

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω του δικτυακού τόπου: www.ependyseis.gr.

 Δείτε στο συνημμένο αρχείο την σύνοψη της δράσης

 

Πληροφορίες :

  • και στην ιστοσελίδα του Ενδιάμεσου Φορέα διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ (ΕΦΕΠΑΕ) :

http://www.efepae.gr/frontend/articles.php?cid=520&t=Enisxusi-tis-Autoapasxolisis-Ptuxiouxwn-Tritobathmias-Ekpaideusis-(-B-KYKLOS-)