12η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης

10 May 2019

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 12/13-05-2019 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19.30, με θέματα:

Προκύρηξη 2ης εξεταστικής περιόδου 2019

07 May 2019

Το Τ.Ε.Ε. προκηρύσσει τις εξετάσεις για τη "Χορήγηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος στους Διπλωματούχους Μηχανικούς των Ανωτάτων Σχολών ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ και των Ισοτίμων Σχολών ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ".

Διενέργεια Δημόσιας Κλήρωσης για την ανάδειξη των εκπροσώπων του ΤΕΕ/ΤΗ σε Επιτροπές Διαγωνισμού Δημόσιας Σύμβασης

24 Apr 2019

Το ΤΕΕ/Τμήμα Ηπείρου σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 221 του Ν.4412/2016, πρόκειται να διενεργήσει δημόσια κλήρωση για την ανάδειξη των εκπροσώπων του (τακτικού και αναπληρ...

11η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης

19 Apr 2019

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 11/22-04-2019 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19.30, με θέματα:

10η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης

12 Apr 2019

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 10/15-04-2019 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19.30, με θέματα:

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την ανάδειξη των εκπροσώπων του ΤΕΕ/ΤΗ σε Επιτροπή διαγωνισμού

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την ανάδειξη των εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωτή του) του ΤΕΕ/ΤΗ σε Επιτροπή διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της μελέτης: «Μελέτες ωρίμανσης του έργου Αξιοποίηση του παλαιού ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ στην Άρτα» της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αρταίων.

α) Το με αριθ. πρωτ. 15468/27.06.2018 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αρταίων.

β) Η με αριθ. ΔΕ/2017/Σ12/09/4.07.2017 απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ για τη σύσταση – συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής διενέργειας δημοσίων κληρώσεων για την ανάδειξη των εκπροσώπων του Τμήματος στις Επιτροπές Διαγωνισμού δημοσίων συμβάσεων έργων και στις Επιτροπές Διαγωνισμού δημοσίων συμβάσεων μελετών και παροχής τεχνικών υπηρεσιών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών.

γ) Οι διατάξεις του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 (παρ. 9.γ).

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 (παρ. 9.γ), την Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε. στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΗ στα Ιωάννινα, θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση για την ανάδειξη τακτικού και αναπληρωτή εκπροσώπου του ΤΕΕ/ΤΗ στην Επιτροπή διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της μελέτης: «Μελέτες ωρίμανσης του έργου Αξιοποίηση του παλαιού ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ στην Άρτα» της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αρταίων.