8 Ιαν 2019 Προκήρυξη Εξετάσεων για τη χορήγηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος

Οι ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ, προκειμένου να λάβουν μέρος στις εν λόγω εξετάσεις, πρέπει να υποβάλλουν στο Τ.Ε.Ε./ΤΗ  αίτηση στην όποια θα αναγραφούν χειρόγραφα ΕΠΙΠΛΕΟΝ το εξεταστικό κέντρο που επιθυμούν να εξεταστούν καθώς και τα απαιτούμενα τα δικαιολογητικά (πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ Http://portal.tee.gr/portal/page/portal/mhtrwo/mitrwo/exetaseis) όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία από 2/1/2019 μέχρι 25/1/2019

Σε περίπτωση κατάθεσης των δικαιολογητικών από τρίτο πρόσωπο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η προσκόμιση ΦΩΤΟΤΥΠΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ είναι προφορικές και θα διεξαχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί εντός είκοσι (20) ημερών, μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των δικαιολογητικών, στα Γραφεία του Τ.Ε.Ε. (ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΑ, ΚΑΒΆΛΑ, ΒΟΛΟ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ και ΧΑΝΙΑ) για τους αποφοίτους του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ενώ για τους αποφοίτους του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ αποκλειστικά ΜΟΝΟ στην ΑΘΗΝΑ.

Προς αποφυγή διπλής διαχείρισης των αιτήσεων τα δικαιολογητικά (φωτοαντίγραφα, φωτογραφίες κλπ) θα πρέπει να είναι σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην προκήρυξη.