15η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης

21 Jun 2019

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 15/24-06-2019 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19.30, με θέματα:

14η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης

18 Jun 2019

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 14/18-06-2019 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00, με θέματα:

13η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης

31 May 2019

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 13/3-06-2019 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19.30, με θέματα:

Πρόσκληση σε ημερίδα για την εναλλακτική διαχείριση Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.) - Τετάρτη 22.05.2019

20 May 2019

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ Γιώργος Παππάς & ο Πρόεδρος του ΣΣΕΔ ΑΝΑΚΕΜ Ηλίας Δημητριάδης σας καλούν στην ημερίδα “Εφαρμογή της εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτω...

12η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης

10 May 2019

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 12/13-05-2019 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19.30, με θέματα:

Ανακοίνωση Δημόσιας Κλήρωσης Εκπροσώπων ΤΕΕ 334 2019

ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την ανάδειξη των εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωτή του) του ΤΕΕ/ΤΗ σε Επιτροπή διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της μελέτης: «Διαχειριστική μελέτη δημοτικού δάσους Τ.Κ. Λάιστας του Δήμου Ζαγορίου» του Δήμου Ζαγορίου.

ΣΧΕΤ. :α) Το με αριθ. πρωτ. 2301/14.03.2019 έγγραφο του Δήμου Ζαγορίου.

β) Η με αριθ. ΔΕ/2017/Σ12/09/4.07.2017 απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ για τη σύσταση – συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής διενέργειας δημοσίων κληρώσεων για την ανάδειξη των εκπροσώπων του Τμήματος στις Επιτροπές Διαγωνισμού δημοσίων συμβάσεων έργων και στις Επιτροπές Διαγωνισμού δημοσίων συμβάσεων μελετών και παροχής τεχνικών υπηρεσιών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών.

γ) Οι διατάξεις του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 (παρ. 9.γ).

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 (παρ. 9.γ), την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε. στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΗ στα Ιωάννινα, θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση για την ανάδειξη τακτικού και αναπληρωτή εκπροσώπου του ΤΕΕ/ΤΗ στην Επιτροπή διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της μελέτης: «Διαχειριστική μελέτη δημοτικού δάσους Τ.Κ. Λάιστας του Δήμου Ζαγορίου» του Δήμου Ζαγορίου.