Ανακοινώσεις

<< >>

Πρόσφατα νέα

Προκήρυξη Εξετάσεων ΑΑΕ

23 Sep 2020

Το Τ.Ε.Ε. προκηρύσσει τις εξετάσεις για τη "Χορήγηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος στους Διπλωματούχους Μηχανικούς των Ανωτάτων Σχολών ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ και των Ισοτίμων Σχολών ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ".

Διαβάστε τη συνέχεια →

21η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης 2020

22 Sep 2020

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 21/24-09-2020 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19:30, με θέματα:

Διαβάστε τη συνέχεια →

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος συμμετοχής στον προς κατάρτιση Πίνακα Πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων για το έτος 2021

11 Sep 2020

Κατόπιν σχετικού εγγράφου του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων καλούνται οι συνάδελφοι - μέλη του ΤΕΕ/ Τμήματος Ηπείρου, οι οποίοι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στον προς κατάρτιση Πίνακα Π...

Διαβάστε τη συνέχεια →

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ "ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ" - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ 2020

09 Sep 2020

Το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα γ...

Διαβάστε τη συνέχεια →

20η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης 2020

09 Sep 2020

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 20/10-09-2020 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 20:00, με θέματα:

Διαβάστε τη συνέχεια →

Δελτίο Τύπου: e-Διακηρύξεις Νέα έκδοση με προσωποποιημένη πληροφόρηση κατευθείαν στο email του Μηχανικού

e-Διακηρύξεις: Άμεση πληροφόρηση για τα νέα έργα στο email του Μηχανικού Κ. Μακέδος: «Συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας για εμπέδωση όρων ισότιμου ανταγωνισμού».

Από σήμερα λειτουργεί η νέα έκδοση της ψηφιακής υπηρεσίας «e-Διακηρύξεις», η οποία παρέχει προσωποποιημένη πληροφόρηση στα email των Μηχανικών για τις κατηγορίες των διακηρύξεων, που ταιριάζουν στο προφίλ της δραστηριότητάς τους και αφορούν στις κατηγορίες δαπάνης (CPV), τις οποίες έχουν προεπιλέξει.

Επιπλέον, απλοποιείται η εισαγωγή στην εφαρμογή «e-Διακηρύξεις» και γίνεται πλέον με τη χρήση μόνο των κωδικών TAXIS και τον Αριθμό Μητρώου ΤΜΕΔΕ.

Το ΤΜΕΔΕ αναβαθμίζει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του, προσφέροντας ακόμα περισσότερες, υψηλής προστιθέμενης αξίας δυνατότητες προς τους πιστούχους - μέλη του.

Παράλληλα, παρέχεται πλέον και η αυτόνομη λειτουργία της εφαρμογής e-Επικαιροποιήσεις, χάρη στην οποία ο Μηχανικός σε 6 απλά βήματα μπορεί να κάνει αίτηση επικαιροποίησης των προσωπικών του στοιχείων, προκειμένου να αποκτά πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, που προσφέρει το Ταμείο.

Σημειώνεται ότι με την καινοτόμo εφαρμογή «e-Διακηρύξεις» ο Μηχανικός έχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις διακηρύξεις Δημοσίων Έργων, των φορέων, οι οποίοι υποχρεούνται σε δημοσίευσή τους στη Διαύγεια και στο ΕΣΗΔΗΣ, αλλά και φορέων, που δεν υποχρεούνται, όπως η ΔΕΗ, ο ΔΕΔΔΗΕ και ο ΟΛΠ.

Ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ, κ. Κωνσταντίνος Μακέδος, δήλωσε σχετικά:
«Στο ΤΜΕΔΕ συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στην παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Το Ταμείο, έχοντας ολοκληρώσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, εξελίσσεται συνεχώς και προσφέρει νέες σημαντικές, υψηλής προστιθέμενης αξίας δυνατότητες προς τους πιστούχους - μέλη του. Διαρκείς και αταλάντευτοι στόχοι του Ταμείου παραμένουν η βελτιστοποίηση των όρων ισότιμου ανταγωνισμού, η εμπέδωση της διαφάνειας και η αποτελεσματική πάταξη της γραφειοκρατίας. Στο ΤΜΕΔΕ συνεχίζουμε να εργαζόμαστε συστηματικά, με σχέδιο και υπευθυνότητα, για τη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για την πραγματική ανάκαμψη των Μηχανικών, των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, των Ελεύθερων Επαγγελματιών. Για στιβαρή και βιώσιμη ανάπτυξη στον Τεχνικό Κλάδο και τη χώρα».