11 Ιουν 2020 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάρτιση πίνακα εισηγητών του Πειθαρχικού Συμβουλίου των μελών του ΤΕΕ/ΤΗ

Το ΤΕΕ Τμήμα Ηπείρου καλεί τους συναδέλφους Μηχανικούς, που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τις διαδικασίες του πειθαρχικού ελέγχου ως εισηγητές, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κατάρτιση του σχετικού πίνακα εισηγητών του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Μελών του.

Τονίζεται ότι οι εισηγητές πρέπει να διαθέτουν τον απαιτούμενο χρόνο, δεδομένου ότι ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου θέτει κάθε φορά τακτή προθεσμία (το μέγιστο τρεις μήνες) για την ολοκλήρωση της προανάκρισης της πειθαρχικής υπόθεσης και την παράδοση της σχετικής Έκθεσης.

Τα τακτικά Μέλη του ΤΕΕ/ΤΗ,εφόσον είναι κάτοχοι της άδειας άσκησης επαγγέλματος τουλάχιστον 10 έτη, καθώς και τα ομότιμα Μέλη του, τα οποία επιθυμούν να οριστούν Εισηγητές από την Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ/ΤΗ, παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την παρακάτω αίτηση μέχρι και την Τρίτη 30/06/2020.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ

ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΕΕ/ΤΗ

 

Αποστέλλεται στο ΤΕΕ/ΤΗ:

  • Ταχυδρομικά στη διεύθυνση ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ 6 – 8,Τ.Κ.45444   
  • ή στο E-mail: tee_ioan@tee.grή στο FAX:  2651074255

 

Πληροφοριακά υπενθυμίζουμε ότι:

Η Πειθαρχική Διαδικασία των Μελών του ΤΕΕ διέπεται από τις διατάξεις του Ν.Δ. 783/70 «Περί τροποποιήσεως και συμπληρώσεως της υπό του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος τηρουμένης πειθαρχικής διαδικασίας (ΦΕΚ/290 Α')».

  • Σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 29 του παραπάνω Ν.Δ.:

 

«Παρά τω ΠειθαρχικώΣυμβουλίω ορίζεται δι' εκάστην υπόθεσιν εισηγητής μέλος του Τ.Ε.Ε. εκ των εχόντων 10ετίαν τουλάχιστον από της κτήσεως της αδείας ασκήσεως επαγγέλματος, λαμβανόμενος εκ πίνακος καταρτιζομένου υπό της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. και ισχύοντος δια τον χρόνον της θητείας αυτής. Οι έχοντες κατά τον χρόνον λήξεως της θητείας εκκρεμείς εις χείρας των υποθέσεις εισηγηταί συνεχίζουν ταύτας μέχρι της περατώσεως αυτών, εγκύρως εισηγούμενοι και παριστάμενοι εις το νέον ΠειθαρχικόνΣυμβούλιον. Εις τον πίνακα των εισηγητών δύνανται να περιληφθούν και ομότιμα μέλη του Τ.Ε.Ε.».