22 Ιαν 2021 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Στη συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Ηπείρου, την 05.12.2020, αποφασίστηκε ο αριθμός και το αντικείμενο των Μονίμων Επιτροπών του Τμήματος για τη χρονική περίοδο 2021-2024 (βλέπετε επισυναπτόμενο απόσπασμα από τα πρακτικά).

Οι Μόνιμες Επιτροπές εξετάζουν, γνωμοδοτούν και εισηγούνται στα όργανα του Τμήματος (Διοικούσα Επιτροπή και Αντιπροσωπεία) για θέματα του αντικειμένου τους, τα οποία παραπέμπονται σε αυτές. Στη συνέχεια, τα όργανα του Τμήματος αποφασίζουν για τη δημόσια ανακοίνωση των σχετικών συμπερασμάτων, όταν συντρέχει τέτοια περίπτωση.

Διαχρονικά, έχει αποδειχθεί ότι, με την προσπάθεια και το έργο τους, οι Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ Ηπείρου μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην επεξεργασία και τη διαμόρφωση θέσεων σε διάφορα θέματα του ενδιαφέροντος και της ενασχόλησης του φορέα μας, προς όφελος των συναδέλφων Μηχανικών, του τεχνικού κόσμου, των συμπολιτών και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα.

Με γνώμονα τα παραπάνω, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Ηπείρου στη συνεδρίασή της, την 19.01.2021, αποφάσισε να απευθυνθεί και να καλέσει τους συναδέλφους – μέλη του Τμήματος να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στις υπό συγκρότηση Μόνιμες Επιτροπές του φορέα μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Όλους τους συναδέλφους, από όλους τους νομούς του Τμήματος, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησή μας, να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, να επισυνάψουν το βιογραφικό τους και να τα αποστείλουν στο ΤΕΕ/Τμήμα Ηπείρου μέχρι την Παρασκευή 19.02.2021, στο e-mail: tee_ioan@tee.gr.

Συνημμένα, θα βρείτε την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καθώς και το Απόσπασμα Πρακτικού (με τις Μ.Ε. και το αντικείμενό τους).