1 Φεβ 2021 Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την ανάδειξη των εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωματικού του) του ΤΕΕ/ΤΗ σε Επιτροπή διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου με τίτλο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ Α0 ΠΡΟΣ ΕΕΛ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ», της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας.

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 (παρ. 8.β, περ. γγ και παρ. 8.στ), την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε. στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΗ στα Ιωάννινα, θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση για την ανάδειξη τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου του ΤΕΕ/ΤΗ στην Επιτροπή διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου με τίτλο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ Α0 ΠΡΟΣ ΕΕΛ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ», της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των εγγεγραμμένων μελών στο σχετικό κατάλογο (μητρώο), ο οποίος καταρτίζεται και τηρείται στο ΤΕΕ/ΤΗ, από την ορισθείσα τριμελή Επιτροπή διενέργειας δημοσίων κληρώσεων.

Η δημοσιοποίηση της παραπάνω δημόσιας κλήρωσης θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας του ΤΕΕ/ΤΗ.