5 Απρ 2021 Νέα (τελική) Παράταση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στελέχωσης των Μόνιμων Επιτροπών του ΤΕΕ/ΤΗ (προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι 10 Μαϊου 2021)

Λόγω της επικείμενης συγκρότησης των Μόνιμων Επιτροπών του ΤΕΕ/ΤΗ, παρατείνεται η τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μέχρι τη Δευτέρα 10 Μαϊου 2021, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους συναδέλφους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους σε αυτές.

Ο αριθμός και το αντικείμενο των Μόνιμων Επιτροπών (βλέπε απόσπασμα από τα πρακτικά) έχουν αποφασιστεί στη συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τμήματος την 5.12.2020. Ειδικότερα οι προς συγκρότηση Μόνιμες Επιτροπές είναι:

1.  Μ.Ε. Επαγγελματικών και Επιστημονικών Θεμάτων, Νέων Μηχανικών και Συνεχιζόμενης Κατάρτισης
2.  Μ.Ε. Έργων Υποδομής, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων
3.  Μ.Ε. Πολιτιστικής Κληρονομιάς
4.  Μ.Ε. Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Δομημένου Περιβάλλοντος
5.  Μ.Ε. Φυσικού Περιβάλλοντος, Οικολογίας και Ενεργειακών Θεμάτων
6.  Μ.Ε.  Υγιεινής και Ασφάλειας στους χώρους εργασίας
7.  Μ.Ε. Πραγματογνωμοσυνών

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι, από όλους τους νομούς του Τμήματος, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησή μας, να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, να επισυνάψουν το βιογραφικό τους και να τα αποστείλουν στο ΤΕΕ/Τμήμα Ηπείρου μέχρι και τη Δευτέρα 10 Μαϊου 2021, στο e-mail: tee_ioan@tee.gr.

Συνημμένα, θα βρείτε την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καθώς και το Απόσπασμα Πρακτικού (με τις Μ.Ε. και το αντικείμενό τους).