17 Μαΐ 2021 Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την ανάδειξη των εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωματικού του) του ΤΕΕ/ΤΗ σε Επιτροπή διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου με τίτλο «ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ, ΛΟΥΤΣΑΣ, ΒΡΑΧΟΥ, ΛΥΓΙΑΣ, ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ, ΡΙΖΩΝ, ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ» της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πρέβεζας.

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 108 του Ν. 4782/2021 (παρ. 8.β, περ. γγ και παρ. 8.ε), την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε. στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΗ στα Ιωάννινα, θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση για την ανάδειξη τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου του ΤΕΕ/ΤΗ στην Επιτροπή διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου με τίτλο «ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ, ΛΟΥΤΣΑΣ, ΒΡΑΧΟΥ, ΛΥΓΙΑΣ, ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ, ΡΙΖΩΝ, ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ» της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πρέβεζας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των εγγεγραμμένων μελών στο σχετικό κατάλογο (μητρώο), ο οποίος καταρτίζεται και τηρείται στο ΤΕΕ/ΤΗ, από την ορισθείσα τριμελή Επιτροπή διενέργειας δημοσίων κληρώσεων.

Η δημοσιοποίηση της παραπάνω δημόσιας κλήρωσης θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας του ΤΕΕ/ΤΗ.