Τρόπος προσεύλευσης κοινού στην υπηρεσία του ΤΕΕ/ΤΗ

17 Nov 2021

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με την ΚΥΑ με αριθ. Δ1α/Γ.Π. οίκ. 69136/4.11.2021 (ΦΕΚ 5138 Β’/5.11.2021), η προσέλευση του κοινού στην υπηρεσία μας θα πραγματοποιείται κατόπιν υποχρ...

14η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης 2021

15 Oct 2021

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 14/18-10-2021 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19:30, με θέματα:

13η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης 2021

07 Oct 2021

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 13/7-10-2021 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19:30, με θέματα:

12η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης 2021

21 Sep 2021

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 12/23-09-2021 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19:30, με θέματα:

Εξετάσεις Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος

17 Sep 2021

Σας ενημερώνουμε για την προκήρυξη των εξετάσεων Χορήγησης Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος.

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την ανάδειξη των εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωματικού του) του ΤΕΕ/ΤΗ σε Επιτροπή διαγωνισμού ανοιχτής διαδικασίας για την σύναψη ηλεκτρονικών δημόσιων συμβάσεων του υποέργου α/α 2 με τίτλο «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ) ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ιωαννίνων.

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 108 του Ν. 4782/2021 (παρ. 8.β, περ. γγ και παρ. 8.ε), την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε. στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΗ στα Ιωάννινα, θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση για την ανάδειξη τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου του ΤΕΕ/ΤΗ στην Επιτροπή διαγωνισμού ανοιχτής διαδικασίας για την σύναψη ηλεκτρονικών δημόσιων συμβάσεων του υποέργου α/α 2 με τίτλο «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ) ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ιωαννίνων.