16 Φεβ 2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ με τίτλο «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Σας ενημερώνουμε ότι ο συνάδελφος Γιώργος Ζιώγας (ομότιμο μέλος του ΤΕΕ και επί σειρά ετών μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ) προσφέρεται να διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ το βιβλίο του με τίτλο «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» σε όσους συναδέλφους του Τμήματός μας ενδιαφέρονται.

Το περιεχόμενο του βιβλίου καλύπτει θέματα που αφορούν: στο πέρασμα του ανθρώπινου πνεύματος από τον μύθο στον ορθό λόγο, στη διαχρονική εξέλιξη της φιλοσοφίας και της επιστήμης, με αναφορές στο έργο ενός μεγάλου αριθμού φιλοσόφων και επιστημόνων, στους βασικότερους μεγάλους νόμους που διέπουν τη φυσική πραγματικότητα, στις έννοιες και στην οντολογία του χώρου και του χρόνου και, τέλος, στις διαχρονικές αντιλήψεις για τη δημιουργία και την εξέλιξη του Σύμπαντος και των έμβιων όντων.

Όποιοι εκ των συναδέλφων – μέλη του ΤΕΕ/ΤΗ – ενδιαφέρονται  για την παραλαβή του εν λόγω βιβλίου, παρακαλούνται να μας το γνωστοποιήσουν, μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμαστο e-mail: tee_ioan@tee.gr με τα στοιχεία τους (επώνυμο, όνομα, ταχ. διεύθυνση και τηλέφωνο).

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

του ΤΕΕ/ΤΗ

Ο Πρόεδρος 

Ιωάννης Λυκοτραφίτης

Πολιτικός Μηχανικός