29 Απρ 2013 Αποκτήστε προσωπικό για 5 μήνες, χωρίς κανένα κόστος

Αν θέλετε να απασχολήσετε προσωπικό για πέντε μήνες χωρίς κανένα κόστος και χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις ή έχετε δικά σας άτομα που ανήκουν στην κατηγορία νέων από 18 έως 29 ετών και διαθέτουν κάρτα ανεργίας, μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον στο κέντρο μας επικοινωνώντας μαζί μας.

Οι άνεργοι αφού συμμετάσχουν σε θεωρητική κατάρτιση 80 ωρών (σε αντικείμενο κατάρτισης συναφές με αυτό της δραστηριότητας των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων) στο πιστοποιημένο ΚΕΚ ΕΥΡΩΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, τοποθετούνται σε θέσεις απασχόλησης που έχουν υποδειχθεί από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις όπως αναφέραμε παραπάνω χωρίς κόστος.

Με την απορρόφηση των ανέργων από την επιχείρηση σας, σε εργασιακές θέσεις με τη μορφή της πρακτικής άσκησης για 5 μήνες, η επιχείρηση σας έχει την δυνατότητα να αναδείξει το κοινωνικό της προφίλ, ενώ ταυτόχρονα χωρίς κόστος θα έχει προσλάβει ικανούς νέους για πρακτική άσκηση - απασχόληση για 5 μήνες. Στην περίπτωση που η Επιχείρηση (χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό) προσλάβει κάποιον  ή  κάποιους εργαζόμενους για ένα (1) έτος μετά την 5-μηνη πρακτική άσκηση θα επιβαρύνεται μόνον με το μισθολογικό κόστος ενώ ή ασφάλιση (ΙΚΑ 300 €) θα καλύπτεται από το πρόγραμμα.