Νέα

Όλα τα Νέα

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης

13 Oct 2022

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την ανάδειξη των εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωματικού του) του ΤΕΕ/ΤΗ σε Επιτροπή διαγωνισμού του έργου με τίτλο «Αγροτική Οδοποιία Δήμου Ζίτσας» της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης

13 Oct 2022

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την ανάδειξη των εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωματικού του) του ΤΕΕ/ΤΗ σε Επιτροπή διαγωνισμού του έργου με τίτλο «Βελτίωση Αγροτικών Οδών Δήμου Μετσόβου» του Δήμου Μετσόβου.

17η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης 2022

13 Oct 2022

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 17/17-10-2022 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19:30.

Παρουσίαση βιβλίου του αρχιτέκτονα Θανάση Ζυγούρη

10 Oct 2022

Το Τμήμα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Γιαννιώτη αρχιτέκτονα μηχανικού Θανάση Ζυγούρη με τίτλο «Από τον Bernasconi στον Hebrard. “Γνωστοί” και άγνωστοι Πολεοδομικοί Χάρτες των Ιωαννίνων». Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ – Τμήμα Ηπείρου (Αραβαντινού 6 – 8) στα Γιάννενα.

16η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης 2022

03 Oct 2022

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 16/05-10-2022 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19:30.

15η πρόσκληση ημερήσιας διάταξης 2022

09 Sep 2022

Καλούνται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΗ στη συνεδρίαση 15/14-09-2022 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:30.

Εξετάσεις Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος

05 Sep 2022

Σας ενημερώνουμε για την προκήρυξη των εξετάσεων Χορήγησης Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος.