25 Σεπ 2021 Πρόσκληση σε σεμινάριο με θέμα: Χρήση νέων μεθοδολογιών στην αποκατάσταση πέτρινων τοξωτών γεφυριών

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο με τίτλο "Χρήση νέων μεθοδολογιών στην αποκατάσταση πέτρινων τοξωτών γεφυριών" που διοργανώνει η Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ στις 25 Σεπτεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 13.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κόνιτσας.

Το σεμινάριο γίνεται στο πλαίσιο διημερίδας με θέμα "Εκεί που Σμίγουν τα Νερά με τα Γεφύρια" που συνδιοργανώνει ο Δήμος Κόνιτσας με το Ελληνικό Δίκτυο Δήμων με Ποτάμια, την ΚΕΔΕ, την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ και το Δίκτυο Δήμων Περιοχής Πίνδου.

Δεδομένης της χωρητικότητας της αίθουσας και των μέτρων προστασίας από τον COVID19, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι είκοσι (20).

Παρακαλούμε να αποστείλετε σχετική αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο στο email: pkaratzimou@gmail.com, (υπόψιν κας Πελαγίας Καρατζήμου) αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Ειδικότητα, Τηλέφωνο και email επικοινωνίας) ώστε να ειδοποιηθείτε σε περίπτωση έγκρισης της συμμετοχής σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Συνημμένα θα βρείτε τις προσκλήσεις για τη διημερίδα και το σεμινάριο, καθώς και το σχετικό πρόγραμμα.